О НАМА

Самостална занатско трговинска радња СИРМА је основана у Инђији 2001. године. Основна делтаност је производња и продаја жичаних производа. У оквиру сопствене производње бавимо се и производњом бетонских производа (стубови за ограде и винограде, фалц и коси стубови…). Такође радимо уградњу ових производа по систему кључ у уруке. Радимо и израду комплетних ограда са стубовима и жицом (спортских терена, плацева, кућа, индустријских објеката и сл.), шпалира за воћњаке и винограде, монтажа високо квалитетних панелних ограда и једноставнијих браварских капија. Продајемо паљене, бодљикаве, цинковане и пластифициране жице и ексере.

ШТА РАДИМО?

 • Браварија

  Производимо лагане браварске, пешачке, двокрилне и клизне (самоносиве) капије. Испуна може бити од гриф жице, панела или по жељи купца. Такође постоји могућност израде боксова за псе, ограда за тениске терене и остале спортске терене.

 • Ограде са металним и бетонским стубовима

  Ограде овога типа користе се за ограђивање плацева, воћњака, спортских терена… Производимо комплетан материјал за металне и бетонске стубове, а по жељи купца радимо и уградњу и монтажу. Ограде се углавном постављају у тачкасте темеље Ø200×600 и заливају бетоном. Затим се на исте поставља плетиво договорене висине (1м, 1,2м, 1,5м, 1,8м и 2м) и кроз њега провлаче 2-3 носеће сајле (зависи од висине).

 • Панелне висококвалитетне заштитне ограде

  Ограде овог типа су увозне, заштићене топлим цинковањем и пластификацијом. Овај тип ограде уграђујемо такође у тачкасте темеље, али постоји и могућност уградње у тракасте темеље. Висине ограде су 1м, 1,2м, 1,5м, 1,8м и 2м. Доступне боје су тамно зелена (РАЛ 6005), светло сива и тамно сива.

 • Бетонски стубови

  Бетонске стубове производимо у нашој радионици по свим стандардима и захтевима тржишта. Димензије стубова су 10×10, а косих 8×12. Производимо бетонске стубове за зидање циглом на кант димензија 10×12. Висина свих стубова се креће у распону од 0,5м-2,5м, док коси имају наставак од 0,4м за косину.

 • Метални стубови

  Металне стубове правимо од цеви Ø40 са пластификацијом. Исто тако постоји могућност израде стубова жељених димензија са стандардном заштитом (фарбом). Такође имамо и у понуди и увозне поцинковано пластифициране стубове димензија 40×40. Стубови могу бити за бетонирање и са металном стопом за типловање.

 • Жичана плетива

  Гриф плетива производимо у стандардним таблама 1000×2000мм, такође постоји могућност израде димензија табли по жељи купца. Дебљине жице се крећу од 1,5-4мм, од којих производимо плетива окца 15×15мм до максималног 70×70мм. Жица која се користи у производњи је светло вучени челик. Остале врсте жице можемо набавити по жељи купца. Универзал плетива могу бити од поцинковане и од поцинковано-пластифициране (ПВЦ) жице, стандардних и осталих димензија. Окца се крећу у опсегу 20×20мм, па све до 70×70мм. Висина овог плетива се израђује у опсегу од 1,0-3,5м.